Aaihonden


Aaihonden zijn speciaal opgeleide honden die ingezet worden bij therapieën. Deze honden hebben een hoog knuffelgehalte en zijn stress bestendig.
Honden vinden het niet zo leuk dat ze geknuffeld worden door vreemden. Onze aaihonden hebben geleerd dat dit wel leuk kan zijn.
Ze hebben een super goede relatie met hun baasje. Aaihonden komen altijd samen met hun baasje en mogen maximum 2 uur werken.


Onze aaihonden worden ingezet in WZC, scholen, revalidatiecentra, inloophuizen en psychiatrie.Onze aaihonden en hun begeleidersChristel Sonck en Pepsi, chocolade Labrador

Christel en Pepsi


Regio:
West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant


Samen met Pepsi leid ik mensen op die hun hond willen inzetten als aaihond. Dit kunnen particulieren zijn maar ook medewerkers in een school of zorginstelling. Verder begeleid ik organisaties met de introductie van een aaihond in hun organisatie aan de hand van een draaiboek en opleidingen.


Pepsi The Max is een gelukkige, opgewekte Labrador die heel nieuwsgierig is en alles doet voor een snoepje. Pepsi is een echt mama’s kindje.


Contacteer ons:
christel@kwispelcoach.be of 0499 23 79 31


Je kan zelf een afspraak boeken in mijn agenda:


https://kwispelcoach.youcanbook.me/

Valérie Saveliev en Nando

Valerie en Nando


Regio:
West-Vlaanderen


Valérie en Nando doen begeleiding in psychiatrische centra en inloophuizen. Nando is een Flatcoated Retriever met een hart van goud en Valérie is een mens met een hart van goud 🙂


Nando is een fantastische grote knuffelbeer. Hij vraagt veel aandacht en is altijd klaar om te spelen.
Hij begroet mensen met een speelgoedje in zijn muil, een vriendelijke blik en een grote ontspannen kwispel. Hij zou werkelijk alles doen voor een koekje. Kortom een groot koekjesmonster met een hoge aaibaarheidsfactor.


Contacteer hen
: info@hondzettendflink.be of 0496 50 34 15

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan, ga je ermee akkoord dat we deze cookies gebruiken voor Kwispelcoach.