Communicatie met jouw hond herstellen

Jouw hond vertoont af en toe gedrag dat je niet apprecieert en dat legt druk op jullie relatie.
Je hebt al van alles geprobeerd maar je hebt tot nu toe geen oplossing gevonden. Het lijkt wel alsof jouw hond soms wortels in zijn oren heeft.

Bij de Kwispelcoach Academie hebben we een unieke aanpak.

Als jouw hond gedrag vertoont dat jij niet graag hebt dan betekent dit dat er een communicatiestoornis is tussen jou en jouw hond. Wees gerust…. Dit gebeurt heel dikwijls. Je bent heus niet de enige.

Wij gaan op zoek naar die communicatiestoornis en we lossen dit samen op. Bovendien focussen we terug op alles wat wél goed loopt. Het grootste deel van de tijd heb je immers de liefste hond van de wereld. En dat hebben jullie samen wél goed gedaan.

Stap 1: de online opleiding “De wereld door de ogen van een puppy” 

Stap2: Communicatie met jouw hond herstellen. In deze online opleiding verwerf je inzicht in het ontstaan ​​van miscommunicatie en op welke manier je het kan oplossen.

Eerlijk gezegd… .. het is moeilijk om dit alleen aan te pakken. Meestal heb je echt wel hulp nodig van een deskundige. Ik kom graag bij jou langs om jou samen met jouw hond weer op weg te zetten. Als je een online cursus koopt, krijg je bovendien korting op een huisbezoek. Kijk voor meer informatie op:  https://www.kwispelcoach.be/hondengedrag-aanpassen/

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN? LAAT HET ONS WETEN