Corona honden

 

Hond met mondmaskerHet leven is grondig veranderd in 2020, dat is wel een understatement. Wij volgen het nieuws, informeren ons, zien verschrikkelijke TV beelden. Langzaam aan wordt dit onze nieuwe realiteit. We kijken niet meer vreemd op als we mensen ontmoeten die een mondmasker dragen of als mensen anderhalve meter afstand bewaren. We kennen de noodzaak van al deze maatregelen.

Stel je voor dat je geen TV hebt, geen krant en je weet totaal niet wat er aan de hand is. Van de ene dag op de andere verandert jouw bekende leefwereld. Plots blijft iedereen thuis en als je buiten komt zie je mensen die de helft van hun gezicht bedekken waardoor je amper verstaat wat ze zeggen. Je mag hen zelfs niet gaan begroeten!

Het leven van onze honden werd helemaal op zijn kop gezet. Maar dit is een groep levende wezens die wij helemaal over het hoofd gezien hebben.

Het programma Tendens van WTV heeft een serie uitzendingen rond gezinshonden gemaakt in samenwerking met Eurodogshow Kortrijk, dierenarts Christine Halsberge en ikzelf als Kwispelcoach.

Deze uitzending is ook online te zien via Corona honden op WTV

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN? LAAT HET ONS WETEN