Een hond opvoeden… hoe doe je dat?

 

hond opvoeden begeleiding online ontdek de hondentaal

Je wist waar je aan begon… dacht je. Je had je goed voorbereid en je hebt met de beste intenties een hond gekocht of geadopteerd.
Hij heeft natuurlijk direct jouw hart veroverd. Jouw hond ontdekt de wereld op zijn manier. Dikwijls stel je jezelf de vraag: zou ik dit nu toelaten of beter niet? Of: dit vind ik niet zo leuk maar hoe leer ik het af?
Je wil het vooral goed aanpakken en je wil graag een heel goede relatie hebben met jouw hond.

Jouw hond is jouw beste vriend… meestal toch. Je houdt zielsveel van hem maar hem correct opvoeden is toch een grotere uitdaging dan je had gedacht.

Honden kunnen superlief zijn maar ook grote deugnieten. Flappy bijt jouw krant in 1000 stukjes of Hercules heeft bloemkolen in zijn oren als je hem roept. Je droomde van rustig te gaan wandelen met César maar van zodra hij buiten komt lijkt hij meer op een jachtluipaard dat tegen 150km/uur zijn omgeving wil verkennen. En jij wil zo graag knuffelen met Diva maar Diva denkt daar anders over. Herkenbaar?

Honden begrijpen niks van onze mensenwereld en bovendien spreken ze ook niet echt Nederlands. Wij leren hen onze mensenetiquette en leren hen enkele woorden begrijpen.

Als Kwispelcoach word ik tolk tussen jou en jouw hond. We zoeken uit op welke manier jullie harmonieus kunnen samenleven. Ik geef je al veel informatie over honden op Gezinshonden

We hebben een online programma met tekst en filmpjes.

In deze online opleiding leer je de basisregels van hondenopvoeding toepassen in praktijk maar je leert vooral hoe je werkt aan een goede relatie met jouw hond zodat hij met plezier doet wat je vraagt.
Prijs van online opleiding is € 125,00

Schrijf je hier in .

 

hond opvoeden begeleiding online ontdek de hondentaal

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN? LAAT HET ONS WETEN