Hondentrainers

Onze Hondentrainers zijn mensen die de opleiding Hondentrainer gevolgd hebben zonder specialisatie Kwispelcoach.


Onze Hondentrainers helpen jullie bij de opvoeding van jullie hond en passen enkel positieve gedragstraining toe. Ook zij volgen maandelijks minstens 1 bijscholing.


Ludovic Moens

Ludovic


Regio:
Dendermonde en Aalst


Ik ben opgegroeid met honden en heb altijd al met honden willen werken.
Ik wil graag mensen helpen met de opvoeding van hun hond en er op die manier voor zorgen dat steeds minder honden in het asiel terecht komen.
Verder wil ik graag asielhonden helpen en hun toekomstige baasjes begeleiden. Ik heb een Amerikaanse Staffordshire Terrier. Ook deze honden kunnen mits een goede en consequente opvoeding super sociale honden worden.


Contact:
ludovicmoens.hondencoach@gmail.com of 0497 02 22 94Laura Pollet

Laura Pollet


Regio:
Kampenhout

Ik ben Laura, een logopediste uit Kampenhout. <br>Sinds ik op mijn 13de mijn eerste hond kreeg, was ik helemaal verkocht! Ik heb onze honden thuis altijd zelf getraind a.d.h.v. tips & tricks uit video’s van bekende hondentrainers. <br>Toen mijn man en ik onze eerste eigen hond samen in huis haalden, besloot ik dat het tijd werd om me eens grondig te verdiepen in het positief opvoeden en trainen van honden en volgde ik de opleiding Hondentrainer bij Christel Sonck. <br>Met mijn kennis van honden en de communicatieve vaardigheden die ik ontwikkelde als logopedist probeer ik zowel hond als baas te begeleiden met als doel een gezellig samenleven met elkaar.


Contact: laura.pollet.hond@gmail.com of 0467 00 08 46
website: www.laurapollethondentraining.be

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan, ga je ermee akkoord dat we deze cookies gebruiken voor Kwispelcoach.