Kwispelteam

Mijn methodiek is gericht op een persoonlijke begeleiding van “het baasje” en de hond in hun eigen vertrouwde omgeving. Het belangrijkste is immers dat mens en hond harmonieus kunnen samenleven in hun dagelijkse omgeving en dat ze samen op stap kunnen gaan.


Soms breng ik één van mijn honden mee: Pepsi The Max een chocolade Labrador of Fluffy een Chihuahua. Maak kennis met hen op hun eigen persoonlijke pagina.


Verder leid ik mensen op tot:


Kwispelcoach:


Dit zijn mensen die mijn methodieken toepassen. Ook zij doen 1 op 1 begeleiding. We hebben heel frequent een teamvergadering waarin we kennis delen en bepaalde uitdagingen bespreken. Op deze manier kunnen we jullie nog beter verder helpen. Want als team staan we sterker. Ontdek de Kwispelcoaches.



Kwispelcoaches met specialisatie aaihond:


Deze coaches kennen alles van hondengedrag en weten op welke manier ze hun eigen hond kunnen gebruiken als therapiehond.
Deze coaches brengen bezoeken aan scholen, revalidatiecentra, inloophuizen voor kankerpatiënten, psychiatrische instellingen,….
Via de speciaal opgeleide aaihond motiveren we mensen om te praten en te bewegen en we werken aan hun zelfbeeld.
Ontdek onze Kwispelcoaches met aaihond.



Rescue Walkers:


Deze mensen krijgen een basisopleiding in hondentaal.
Zij organiseren natuurwandelingen voor iedereen die graag wil ontspannen en voor mensen die door een moeilijke periode in hun leven gaan.
De hond wordt als metafoor en didactisch materiaal gebruikt met alle respect voor de hond natuurlijk.
Tijdens deze wandelingen worden ontspanningsoefeningen aangeleerd aan de mensen maar ook de honden worden er rustig van.
Ontdek onze Rescue Walkers.



Hondentrainers:


Deze mensen hebben een basisopleiding “Hondentraining” gevolgd zonder de coaching specialisatie. Zij kunnen je helpen bij de opvoeding van je hond.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan, ga je ermee akkoord dat we deze cookies gebruiken voor Kwispelcoach.