Een hond met een rugzak Persoonlijke begeleiding

Je hebt een hond geadopteerd en je wil hem een liefdevol thuis geven.

Maar blijkbaar heeft hij een traumatisch verleden. Zijn rugzakje zit vol met onaangename ervaringen. Normale dagelijkse dingen herinneren hem aan vroeger en associeert hij met pijn en angst. Hierdoor vertoont hij soms onvoorspelbaar gedrag. Dit kan gaan van pure angst tot agressie.

Je hebt alles al geprobeerd maar niks helpt. Jullie hebben professionele begeleiding nodig. We kunnen geen Quick Fix oplossing aanbieden. We werken op het tempo dat de hond aankan. Soms zetten we 3 stappen vooruit en 1 achteruit. Maar dat is OK.

Ik kom bij jullie thuis en samen evalueren we het gedrag van de hond. We brengen in kaart wat de triggers zijn dat zijn gedrag veroorzaakt. Van hieruit kunnen we werken aan een oplossing.

Deze begeleiding is 100 % maatwerk. Sessie per sessie bepalen we het stappenplan, altijd met respect voor de mogelijkheden van de hond en zijn omgeving.

We beginnen met een standaardpakket van 5 sessies van telkens een uur.

Het is wel aangeraden om de persoonlijke begeleiding te combineren met de online cursus want kennis is de basisstap van de vooruitgang.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan, ga je ermee akkoord dat we deze cookies gebruiken voor Kwispelcoach.