Rescue Walkers


Wat gebeurt er tijdens een wandeling?

Christel Sonck

Christel en Pepsi


Regio:
West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant


Ik leid Rescue Walkers op. Tijdens de opleiding leren de mensen meer over hondentaal maar ook over ademhalingsoefeningen, mindset, mindfulness en vooral leven in het NU. Onze Rescue Walkers zijn GEEN therapeuten.


Contact:
christel@kwispelcoach.be of 0499 23 79 31

https://kwispelcoach.youcanbook.me/

Valérie Saveliev en NandoValerie en Nando


Regio:
West-Vlaanderen


Valérie en Nando zijn geroutineerde wandelaars. Beiden stralen ze rust en empathie uit. Valérie kan heel goed luisteren en heeft een grote kennis. Terwijl Nando de knuffelbeer is met een speels karakter.


Contact:
info@hondzettendflink.be 0496 50 34 15Sanne Bellemans en Stella

Sanne Bellemans


Regio:
Oostkamp


Sanne en Stella zijn altijd blij en opgewekt en terwijl straalt Sanne toch een zekere rust uit. Sanne is sociaal geëngageerd en Stella is allemans vriendje.


Contact:
sanne_bellemans@hotmail.comAn De Ruyck en Ooyuki

An en Ooyuki


Regio:
Zulte


An en Ooyuki zijn een topteam. Ze zijn ook geroutineerde wandelaars. An is empatisch en kan mensen aanzetten tot actie. Ooyuki lijkt soms stoïcijns maar hij heeft alles gezien en is zeer sociaal.


Contact:
anderuyck20@gmail.com of 0478 22 72 24Viviane Blykers

Viviane Blykers


Regio:
Herne


Viviane heeft verschillende honden. Ze hebben allemaal 1 gemeenschappelijk kenmerk: ze hebben een zacht karakter. Viviane is empatisch en altijd opgewekt.


Contact:
viviane.blykers@gmail.com of 0474 53 27 02Kathleen Wittouck

Kathleen en Pedro


Regio:
Eeklo


Kathleen wandelt veel met Pedro. Kathleen is gespecialiseerd in het “NU”, stilstaan bij zichzelf, genieten van alles. Kathleen werkt in een inloophuis voor kankerpatiënten en hun omgeving. Ze wil deze mensen terug op weg zetten door samen met hen te gaan wandelen met een positieve ingesteldheid.
Contact: info@vzwhuysenestelt.be of 0470 11 35 52 

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan, ga je ermee akkoord dat we deze cookies gebruiken voor Kwispelcoach.