Rescue Walkers

Honden hebben een grote therapeutische waarde. Hun aanwezigheid zorgt ervoor dat onze hartslag en bloeddruk dalen. Ons lichaam maakt serotonine  en oxytocine aan.  Verder motiveren ze mensen om meer te bewegen want een dagelijkse wandeling doet wonderen. Honden leren ons een andere kijk op het leven. Honden leven erg in het “NU” en genieten NU zonder zich zorgen te maken over morgen.

Rescue Walkers zijn honden die samen met hun baasje opgeleid worden door Kwispelcoach. Het welzijn van de hond komt altijd op de eerste plaats. Deze honden hebben hun eigen thuis bij hun mensen.

Gedaan met onmogelijke eisen te stellen. We houden het simpel zowel voor de honden als voor de mensen.

Ze oefenen in hun sociale vaardigheid, luistervaardigheid en geduld. Voor de rest mogen ze veel spelen en wandelen.

Rescue Walkers maken samen met de klant een natuurwandeling. Onze Rescue Walkers zijn geen therapeuten en geven geen advies. Onze klanten zijn mensen die er even tussenuit willen, mensen met stress, kankerpatiënten,….

Onze Rescue Walkers helpen je om je hoofd leeg te maken, te relativeren en te genieten van het nu. Verder leren ze je veel over onze beste vriend, onze hond en wat wij van hem kunnen leren.

Samen bouwen een sterk team van Rescue Walkers want onze honden zijn in moeilijke omstandigheden dikwijls onze redder in nood.

Wil jij graag samen met jouw hond Rescue Walker worden? Contacteer ons dan.

Je kan ook een wandeling boeken met een Rescue Walker. Je kiest de hond en je krijgt er het baasje gratis bij tijdens de wandeling. Maak een afspraak!

 

 

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN? LAAT HET ONS WETEN