Christel, zaakvoerder

Christel, zaakvoerder

Ik heb een passie voor honden. Honden zijn mijn leven.
Ik combineer verschillende functies maar de kern van elke functie is kennis en aanpassen van gedrag en duidelijke communicatie.

Als Kwispelcoach wil ik graag mensen en honden harmonieus laten samenleven. Het is essentieel dat ze elkaar goed begrijpen. Ik ben hun tolk.

Het grote voordeel is dat ik ook mindset coach ben. Ik ben dus niet enkel expert in hondengedrag maar ook in mensengedrag.

Als je een hond wil opvoeden of je wil een bepaald gedrag aanpassen dan begin je met de mens. En daarom moet je ook inzicht hebben in de denk- en gevoelenswereld van de mens. Tijdens een traject zijn de eigenaar, de hond en ik 1 team die hetzelfde doel nastreven.

Ik ben een aanhanger van de Umwelttheorie en pas dit ook toe in mijn opleidingen. Ik neem jullie mee in de leefwereld van de hond.

Ik ben me al 20 jaar aan het bijscholen en ik deel graag mijn kennis met jullie. Ik ben geen aanhanger van 1 enkele theorie maar ik gebruik uit elke opleiding die ik zelf gevolgd heb de informatie die aansluit bij mijn manier van omgaan met honden.

Ik ben voorstander van online opleidingen. Deze zijn tijdbesparend en kostenbesparend. Je kan studeren waar en wanneer je wil. Bovendien moet je niet betalen voor dure vergaderzalen die ik anders zou moeten huren.

Je hebt zelf de keuze: je probeert de online opleiding zelf in praktijk om te zetten. Maar het is niet omdat je een goed kookboek hebt, dat je even lekker kan koken als Jeroen Meus. Daarom bied ik bij elke opleiding de mogelijkheid om 1 of 2 praktijkdagen te volgen met hond.

Ik ben ook docent bij het Centrum voor Afstandsonderwijs. Hier schrijf ik alle opleidingen over honden.

Ik zet je weer op weg om samen met je beste vriendje een leuk leven te leiden.